HMC

Gepensioneerden bijeenkomst 2019 een groot succes

Auteur: Linda Huisinga-Snijders
Datum: 17-10-2019

Gepensioneerden bijeenkomst 2019 een groot succes

Auteur: Linda Huisinga-Snijders
Datum: 17-10-2019

“Bijpraten met oud-collega’s in de omgeving waar ik ooit heb gewerkt 22 jaar geleden, dat is voor mij heel bijzonder en leuk!”

Grote opkomst

Ook dit jaar mochten wij weer ruim 120 gepensioneerden ontvangen tijdens onze jaarlijkse ‘gepensioneerdenbijeenkomst’. Het is zo fantastisch dat hier ieder jaar weer zoveel animo voor is! Niet alleen HMC vindt het belangrijk om dit te blijven organiseren, maar ook de oud-collega’s vinden het bijzonder dat dit blijft bestaan.

Ingrid Wolf, nieuwe voorzitter Raad van Bestuur, heette iedereen welkom. Ze vertelde over haar afkomst en drive waarom ze voor dit mooie ziekenhuis heeft gekozen en waar ze met dit ziekenhuis naartoe wil. Bijzonder vonden wij dat onze gepensioneerden al zo snel met Ingrid kennis konden maken, omdat dit pas haar 5e week bij HMC is en nog niet veel HMC-ers haar hebben ontmoet. Er staan wel kennismakingssessies gepland, dus dat gaat wel komen! Nadat Ingrid iedereen heel veel plezier heeft gewenst konden we met de pubquiz beginnen. En jeetje, wat zaten er een heleboel fanatieke mensen tussen! En wat een gezellige sfeer hing er. Er werd veel over en weer gediscussieerd en uiteindelijk hielden we één winnaar over (deze zie je terug op de foto’s),

Het buffet werd in de tussentijd klaargezet en nu was het tijd om wat te gaan eten. Dit viel gelukkig heel erg in de smaak en iedereen heeft van het diner genoten!

We sloten de avond af met het uitdelen van mooie bossen bloemen aan de mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt en niet te vergeten onze vrijwilligers! Iedere gepensioneerde kreeg van ons een mooie rode roos mee naar huis als bedankje voor hun aanwezigheid en interesse die ze nog steeds voor HMC hebben! Jullie zijn de beste ambassadeurs! ;)

Wij blikken terug op een ontzettend geslaagde bijeenkomst! Kijk via deze link de foto’s: https://myalbum.com/album/fUoJ823pBxzN