HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 11

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 19 november 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 11

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 19 november 2018

De elfde week van mijn stage periode begonnen we op de eerste maandag van de maand, 5 november. Dit betekent dat er een introductiedag is verzorgd door Team Werving. Ook deze maand hebben we ongeveer 40 nieuwe medewerkers welkom mogen heten. De nieuwe medewerkers hebben veel informatie gekregen uit verschillende presentaties en hebben mogen meekijken op de Spoed Eisende Hulp. De presentaties en rondleiding vonden plaats op Westeinde. Om 11:30 uur is iedereen op eigen voet naar Antoniushove gegaan. Daar hebben we gezamenlijk geluncht en hebben de nieuwe medewerkers drie workshops mogen volgen. 

foto_blog_11.jpg

In de loop van de week heb ik uiteraard de mailtjes van de Wervings inbox en van mijn eigen inbox beantwoord of doorgezet. Ook heb ik mee mogen kijken met Patrick van Dijk, verzuimcoördinator. In een opdracht van mijn stage boekje stond dat ik van vijf medewerkers de ziek- en herstelmeldingen moest invoeren. Patrick heeft laten zien hoe de ziek- en herstelmeldingen bij hem terecht komen. De meldingen komen bij Patrick terecht per mail. Wat er allemaal ingevoerd moet worden om een medewerker ziek- of herstel te kunnen melden heb ik ook te zien gekregen. Nadat alles is geregistreerd stuurt Patrick een bevestigingsmail terug naar de medewerker om te laten weten dat het geregistreerd is.

Ook heb ik samen met Nadia een kennismakingsgesprek gehad met een nieuwe Clustermanager voor cluster Snijdend, Erica Reddingius. Zij was ook aanwezig op de introductiedag van maandag 5 november! In dit gesprek hebben Erica, Nadia en ik elkaar wat over ons zelf verteld. Wat ik erg leuk en interessant vond aan Erica haar verhaal is dat ze al eerder in een ander ziekenhuis werkzaam was, maar uiteindelijk toch bij HMC terecht is gekomen!