HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 12

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 26 november 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 12

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 26 november 2018

De twaalfde week van mijn stage periode zijn we begonnen met een overleg voor het jaarplan van Team werving.  In dit overleg zijn de plannen voor 2019 besproken. Ook heb ik op maandag een uitleg/training gegeven aan mijn collega’s Nadia en Linda over de inzet van Instagram als social media kanaal voor HMC als werkgever. Het live gaan, de verhalen vastleggen en de Polls heb ik onder andere uitgelegd. Het Instagram account van HMC is ‘werkenbijhmc’.

Dinsdag was er een stadswandeling georganiseerd. Helaas kon ik er niet bij zijn, omdat dinsdag mijn schooldag is. Nadia heeft me verteld dat het super leuk en interessant was. Ze zijn onder andere langs kerken, moskeeën, tempels en gezondheidscentra geweest.  Zo hebben ze van elk cultuur wat kunnen zien. De stadswandeling begon in de ochtend en eindigde in de middag met een lunch.

foto_blog_week_12.jpg 

Ook heb ik deze week met Nadia en Michael een testimonial afgenomen. Dit keer met Paul Doop, lid van Raad van Bestuur. We willen graag binnen alle lagen van de organisatie testimonials afnemen en zo transparant mogelijk zijn. Michael heeft de vragen gesteld aan Paul en Nadia heeft het uitgetikt in Word. Er werden vragen gesteld zoals wie ben jij als persoon, wat doe je in je vrije tijd en hoe denk je dat HMC eruit ziet over 5 jaar?

Op vrijdag heb ik samen met Nadia mijn tweede voortgangsgesprek gevoerd. In dit gesprek hebben we het gehad over welke taken en werkzaamheden ik heb uitgevoerd, hoe ik aan de taken en werkzaamheden heb gewerkt, aan welke leerdoelen ik heb gewerkt, wat ik heb ondernomen om de leerdoelen te bereiken en welke taken en werkzaamheden ik de komende vier weken ga uitvoeren. Dit gesprek heeft als doel om te kijken hoe het tot nu toe op stage gaat en wat er beter kan. Van dit gesprek moet ik een verslag maken en op school inleveren.