HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 15 en 16

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 17 december 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 15 en 16

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 17 december 2018

In week 15 van mijn stage periode zijn we begonnen op maandag 3 december, de eerste maandag van de maand. Team Werving verzorgd dan een introductiedag voor onze nieuwe medewerkers. Dit was ook de laatste introductiedag van het jaar 2018! Ook deze maand hebben we ongeveer 40 nieuwe medewerkers welkom mogen heten. De nieuwe medewerkers hebben veel informatie gekregen vanuit verschillende afdelingen en hebben mogen kijken op de Spoed Eisende Hulp. De presentaties en rondleiding vonden plaats in HMC Westeinde. Om 11:30 uur is iedereen op eigen voet naar HMC Antoniushove gegaan. Daar hebben we gezamenlijk geluncht en hebben de nieuwe medewerkers drie workshops mogen volgen. Omdat het in die week Sinterklaas was, hadden we voor de nieuwe medewerkers een klein cadeautje, om ze welkom te heten

Op woensdag 5 december heb ik mee mogen kijken met Petra Wegdam, afdelingsmanager stafcluster. Een opdracht die ik vanuit school heb meegekregen was een opdracht dat ging over het genereren van managementinformatie. Petra heeft mij het hele systeem laten zien waarmee er gewerkt word en heeft mij er veel over verteld. Ze heeft bijvoorbeeld laten zien hoe je makkelijk een overzicht kan maken van de medewerkers die de afgelopen twaalf maanden in dienst zijn getreden. Hetzelfde heeft ze mij laten zien voor de medewerkers die uit dienst zijn getreden de afgelopen twaalf maanden.

foto_1_blog_15_16.jpg

In week 16 heb ik met Linda en Michael een testimonial afgenomen. Dit keer met Renée Barge, lid van Raad van Bestuur. We willen graag binnen alle lagen van de organisatie testimonials afnemen en zo transparant mogelijk zijn. Michael heeft de vragen gesteld aan Renée en Linda heeft het uitgetikt in Word. Er werden vragen gesteld zoals wie ben jij als persoon, wat doe je in je vrije tijd en hoe denk je dat HMC eruit ziet over 5 jaar? Voor de testimonial heeft Linda een paar foto’s van Renée gemaakt.

foto_2_blog_15_16.jpg