HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 17 en 18

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 7 januari 2019

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 17 en 18

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 7 januari 2019

In week 17 van mijn stage periode zijn Nadia, Linda, Michael en ik op maandag naar Driebergen gegaan voor een vlog cursus bij een videomarketing bedrijf. Hier kregen we tip & tricks voor het vloggen en voor het maken van leuke filmpjes ten behoeve van het werven van nieuwe potentiële talenten. In 2019 willen we meer gebruik maken van de film technieken bijvoorbeeld op Instagram. Nadat we klaar waren met de cursus zijn we met z’n vieren gaan lunchen. 

foto_blog.jpg

Een paar weken geleden waren Nadia en ik op pad gegaan om medewerkers te vragen of ze mee wilden doen aan de selfie-actie. Voor deze actie hebben we een foto gemaakt van de medewerker die mee deed en gevraagd waar hij/zij trots op is. Een week voor kerst hebben Nadia en ik op een prijs uitgereikt aan één van de winnaars die mee hebben gedaan aan de selfie-actie! Yvonne Dahoe Horecamedewerker. Ze was heel erg verrast en blij dat ze gewonnen had. Nadia heeft de prijs overhandigd en ik heb alles vastgelegd op camera. Binnenkort zien jullie een filmpje online staan hoe we het hebben aangepakt.

Deze twee weken heb ik ook mijn dagelijkse werkzaamheden verricht zoals het beantwoorden en doorzetten van e-mails. Op donderdag was het Secretariaat P&O leuk gekleed in een kerstsfeer. Team Werving heeft met het Secretariaat P&O leuke foto’s gemaakt! Ook heb ik van team Werving foto’s mogen maken met hun kerstmuts op.

In week 18 was het Kerst. In verband met Kerst had ik drie dagen vrij. Op vrijdag was ik wel weer aanwezig samen met Nadia. Op deze dag hebben we alle e-mails en werkzaamheden van de hele week opgepakt.

foto_blog1.png