HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 19 en 20

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 11 januari 2019

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 19 en 20

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 11 januari 2019

De negentiende en twintigste week van mijn stage periode en helaas ook mijn laatste twee weken! In de negentiende week zijn we het nieuwe jaar in gegaan. Bij deze wil ik iedereen nog de beste wensen toe wensen! Deze week heb ik vooral de dagelijkse werkzaamheden verricht zoals het beantwoorden en doorzetten van e-mails uit mijn eigen inbox en uit de wervings inbox.

Maandag 7 januari heeft Team Werving de eerste introductiedag van het jaar 2019 verzorgd. Deze maand hebben we ongeveer 30 nieuwe medewerkers welkom mogen heten. De nieuwe medewerkers hebben veel informatie gekregen vanuit de verschillende afdelingen en hebben mogen meekijken op de Spoed Eisende Hulp en bij Radiotherapie. De presentaties en rondleiding vonden plaats in HMC Westeinde. Om 11:30 uur is iedereen op eigen voet naar HMC Antoniushove gegaan. Daar hebben we gezamenlijk geluncht en hebben de nieuwe medewerkers drie workshops mogen volgen.

photo_2019_01_07_12_58_06.jpg

In mijn laatste week ben ik samen met Linda naar de OK geweest om foto’s te maken van Kirsten, verkoeververpleegkundige, voor haar testimonial. Ik mocht patiënt spelen en er zijn leuke foto’s uit gekomen. Haar testimonial komt op de site te staan met de foto’s!

Ook heb ik in mijn laatste week het eindevaluatiegesprek gehad met mijn praktijkopleider Nadia en met mijn schoolbegeleider. Hierin hebben we besproken hoe mijn stage is verlopen en of er een groei is vergeleken mijn tussenevaluatie.

Donderdag 10 januari had ik met Team Werving een afscheidsmomentje. We hebben vlaai gegeten en ik heb een mooie kaart, fotolijst en een cadeau bon van de Bijenkorf gekregen! Ik heb een ontzettend leuke en leerzame tijd hier mogen meemaken. Team Werving heeft mij veel kennis gegeven en hebben mij ook de mogelijkheid gegeven om met andere afdelingen mee te lopen waar ik dankbaar voor ben. Op deze manier heb ik veel kennis en ervaring op kunnen doen. HMC raad ik zeker aan als stageplek, omdat ik vind dat ze ervoor zorgen dat je jezelf tot het uiterst kan ontwikkelen.

thumbnail_img_3825.jpg