HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 2

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 10 september 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 2

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 10 september 2018

In de tweede week van mijn stageperiode begonnen we met een introductiedag. De introductiedag is bedoeld voor nieuwe werknemers in HMC. We zijn begonnen in HMC Westeinde en zijn geëindigd in HMC Antoniushove. De nieuwe medewerkers hebben onder andere de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) mogen zien, een afdeling waar je niet snel komt! Tegen de middag aan zijn we naar HMC Antoniushove gegaan. We hebben daar met z’n allen geluncht en de nieuwe medewerkers hebben er drie workshops mogen volgen. De introductiedag was voor mij de eerste keer, maar ik vond het heel leuk!

De andere dagen van de week heb ik met Nadia, Linda en Michael twee vergaderingen mogen bijwonen. Ook mocht ik met Linda mee om foto’s te schieten van enthousiaste verpleegkundigen op de 8ste etage van HMC Westeinde.

De week heb ik afgesloten door met Nadia een interview af te mogen nemen voor een testimonial. De vragen heb ik mogen stellen en Nadia heeft het uitgewerkt. Dit vond ik ook leuk om te doen, omdat de persoon die je aan het interviewen bent haar/zijn eigen verhaal verteld. Het verhaal is spontaan. De tweede leerzame en vooral leuke week achter de rug!