HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 3

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 17 september 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 3

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 17 september 2018

In de derde week van mijn stageperiode zijn we gestart met de wervings inbox. Ik heb uitleg gehad over hoe ik de mailtjes moet beantwoorden en naar wie ik de mailtjes eventueel door moet sturen. De andere dagen van de week heb ik de inbox zelfstandig mogen afhandelen. Natuurlijk heb ik af en toe wel om hulp moeten vragen.

Ook heb ik deze week samen met Michael een interview testimonial mogen afnemen. We hebben Liesbeth en Marcel mogen interviewen. Zij zijn werkzaam als afdelingsassistent bij de Spoed Eisende Hulp (SEH).

In mijn vorige blog had ik al verteld over de introductiedag die elke eerste maandag van de maand wordt gehouden. Afgelopen maand waren er 100 nieuwe medewerkers werkzaam bij HMC, waardoor er een extra introductie ochtend moesten organiseren! Woensdag 12 september hebben we een extra introductie ochtend georganiseerd speciaal voor leerlingen en stagiaires die de opleiding tot Verpleegkundige volgen. Een ochtend waar de nieuwe medewerkers de SEH hebben gezien en verschillende presentaties hebben gezien.

Aan het eind van de week hebben we een lunch met de Raad van Bestuur mogen bijwonen. Deze lunch vond plaats in HMC Antoniushove. De toekomst van HMC was hierbij het onderwerp. Een erg boeiende en leerzame sessie waarin medewerkers van HMC al hun vragen mochten stellen. De derde week is achter de rug! Op naar de volgende leerzame weken!