HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 4

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 24 september 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 4

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 24 september 2018

In de vierde week van mijn stage periode hebben we op maandag gedurende de hele dag vergaderingen en overleggen gehad. We hebben bijvoorbeeld elke maandag om half 11 een mobiliteitsoverleg. Hierin bespreken we wat er de afgelopen week aan de orde is gekomen en wat er nog aan de orde komt.

Deze hele week ben ik eigenlijk zelfstandig aan het werk gezet. Inmiddels heb ik al een beetje onder de knie wat ik moet doen als ik mailtjes moet beantwoorden. Kan ik het zelf beantwoorden of moet ik het doorsturen? Ook heb ik de lijst van alle vacatures af moeten gaan om te kijken wat de status is en wat er mee moet gebeuren.

Vrijdag zijn mijn schoolbegeleider en SLB’er bij HMC langsgekomen voor een kennismakinggesprek. We hebben het gehad over de voortgang van mijn stage. De planning, opdrachten en leerdoelen hebben we met elkaar doorgenomen. Ook wat we van elkaar verwachten is ter sprake gekomen.

Collega Michael was ook deze week jarig en dat hebben we natuurlijk gevierd met een red velvet cake die ik voor hem had meegenomen!