HMC

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 5 en 6

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 8 oktober 2018

Volg HRM stagiaire Rachel Boedjawan - Week 5 en 6

Auteur: Rachel Boedjawan
datum: 8 oktober 2018

In de vijfde week van mijn stage periode is Jill Simons terug gekomen van haar vakantie, de leidinggevende van Team Werving. Jill had ik al eerder ontmoet toen ik ging solliciteren voor deze stageplek, maar op donderdag 27 september heb ik pas echt een kennismakingsgesprek met haar gevoerd!

Later in de week heb ik met Nadia Gopal het eerste voortgangsgesprek gehouden. Hierin hebben we besproken hoe het tot nu toe gaat. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Van dit gesprek heb ik een verslag moeten maken en op school moeten inleveren.

Vrijdag 28 september heb ik een vrije dag gekregen omdat het die dag mijn 18de verjaardag was. Als cadeau van Team Werving en Jill Simons heb ik een bioscoopcadeaubon gekregen :). 

kaartje.jpg

In de zesde week van mijn stage periode begonnen we op de eerste maandag van de maand en dat betekent dat de introductiedag plaats heeft gevonden. Op deze dag waren er ongeveer 60 nieuwe medewerkers! 

Deze week heb ik zelf twee vacatures aangemaakt en gepubliceerd nadat Nadia Gopal het goedgekeurd heeft. Ook waren er deze week veel aanpassingen die ik moest maken in de vacatureteksten.

Op vrijdag zijn Nadia en ik naar Antoniushove gegaan. We hebben medewerkers gevraagd waar ze trots op zijn en ze een selfie van hun zelf laten maken. Dit is voor de selfie-actie.