HMC

Winnaars van de selfie actie
'Geef je carrière een plus!'
bekend

Auteur: Nadia Gopal
datum: 23 januari 2019

Winnaars van de selfie actie
'Geef je carrière een plus!'
bekend

Auteur: Nadia Gopal
datum: 23 januari 2019

De winnaars van de selfie-actie zijn bekend! Afgelopen jaar hebben wij (Team Werving) een actie bedacht voor onze arbeidsmarktcampagne ‘Geef je carrière een plus’. Wij hebben onze interne medewerkers gevraagd om een selfie in te sturen met daarbij hun motivatie over wat hun baan binnen HMC juist zo leuk en bijzonder maakt. 

We hebben hele leuke en creatieve inzendingen ontvangen en zijn zelf ook actief op pad gegaan om selfies te schieten. Wat ons vooral opviel was de bereidwilligheid van de medewerkers om op de foto te staan en met trots en enthousiasme te vertellen waarom zij zo graag binnen HMC werken. De inzendingen waren zeer divers vanuit alle lagen binnen het ziekenhuis. Van P&O adviseur, GZ- Psycholoog en Doktersassistent tot aan Horecamedewerker! En allemaal met een eigen persoonlijke motivatie om voor het ziekenhuis te werken! 

selfie_1.png

 selfie_2.png

 selfie_3.png

       selfie_4.png

selfie_5.png

Uiteindelijk hebben we twee foto’s uitgekozen waar in totaal vijf medewerkers op staan. Alle vijf de medewerkers hebben een “VVV Lekkerweg” bon ontvangen namens Team Werving. Ze waren blij verrast met de prijs. Wij vonden het ook erg leuk om deze prijzen te mogen uitdelen. Al die blije gezichten, dat is toch mooi om te zien. Trots zijn wij op onze medewerkers en ambassadeurs die dag in dag uit klaarstaan voor onze patiënten en voor de eigen collega’s. Dat mag toch zeker gezien worden en mooi beloond worden hiermee!

selfie_6.png

selfie_7.png

De winnaars zijn: Yvonne Dahoe, Yvonne Kramer en Marian Janse, Horecamedewerkers. Shaneequa Nieuwpoort en Carmen van Adrichem, Verpleegkundigen. 

Namens Team Werving van harte gefeliciteerd en veel dank voor jullie deelname en leuke inzendingen!

Nadia Gopal

Nadia Gopal
Adviseur Werving & Arbeidsmartkcommunicatie
06-51337131
n.gopal@haaglandenmc.nl

Naar alle blogs