HMC

HMC is social

Heb je nog vragen over werken bij HMC of over één van onze vacatures? Neem dan contact op met Team Werving via onderstaande contactgegevens. Ben jij benieuwd wat Team Werving bezig houdt? Volg ons via: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Youtube! Niet zo van de sociale media? Lees dan ons laatste nieuws op onze corporate website.

Wij zijn telefonisch en per whatsapp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Blogs

#TEAMWERVING

Ons wervingsteam is de verbindende schakel tussen onze afdelingen en (potentiële) nieuwe medewerkers. Bij het openstellen van een nieuwe vacature plannen we een intakegesprek met de afdelingsmanager en stellen we vervolgens een vacaturetekst op. Ook adviseren wij de manager over de inzet van de juiste kanalen om de vacature onder de aandacht te brengen.

Ons doel: HMC als aantrekkelijke werkgever positioneren op de arbeidsmarkt, zodat ook in de toekomst de juiste mensen de beste zorg aan onze patiënten kunnen geven.

Onze locaties

HMC is de overkoepelende naam voor drie ziekenhuislocaties:

HMC Antoniushove in Leidschendam, HMC Bronovo vlakbij Scheveningen en HMC Westeinde midden in Den Haag. Elk ziekenhuis heeft haar eigen dynamiek en specialisaties.

Hier vind je ons:

HMC Antoniushove

Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam

HMC Bronovo

Bronovolaan 5
2597 AX Den Haag

HMC Westeinde

Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag