HMC

Geef je carrière een plus
als doktersassistent of polimedewerker!

Geef je carrière een plus
als doktersassistent of polimedewerker!

Doktersassistent of Polimedewerker bij HMC, een fantastische baan!

Ben je een gediplomeerd doktersassistent of heb jij een MBO diploma richting managementassistent/ secretaresse op zak? Dan zoeken wij jou! We willen jou graag laten weten wat er voor jou binnen HMC mogelijk is. Of je nu gediplomeerd bent en jaren werkervaring hebt, of net gediplomeerd bent en jouw carrière gaat starten. Laat je informeren en inspireren op deze pagina speciaal voor jou! Te beginnen met onze video met daarin drie doktersassistenten van HMC aan het woord!


Werken in een ziekenhuis is niet voor iedereen weggelegd. Het is een bijzondere plek om te werken. Als doktersassistent ben jij hét visitekaartje van de polikliniek en de verbindende schakel tussen patiënt en specialist. Jij brengt de zorg op een hoger niveau voor de patiënt die centraal staat binnen ons ziekenhuis. De onderlinge sfeer is goed en de teams zijn sterk. Jouw ideeën en die van je collega's worden niet alleen gehoord, we maken er ook écht werk van. Hoe gaaf is het dat je vanuit jouw expertise in de meest dankbare werkomgeving van de arbeidsmarkt kan werken, namelijk in ons topklinisch ziekenhuis!

Véronique, doktersassistent

"Elke dag leer ik en doe ik nieuwe ervaringen op. Je verricht veel medische handelingen en ondersteunt de arts nauw hierbij. De lijnen zijn kort met de plastische chirurgen. Wij werken binnen een laagdrempelig team, er is een goede sfeer en de samenwerking is goed. Dat maakt het juist zo leuk om bij HMC te werken als doktersassistent!"

Waarom bij HMC?

HMC is een dynamisch ziekenhuis waar je écht de kans krijgt om te groeien. Met drie ziekenhuislocaties en vrijwel alle medische specialismen aanwezig heb je in deze functies bij HMC ontzettend veel mogelijkheden om te werken op één van de poliklinieken. Iedere polikliniek is uniek en beschikt over een team van enthousiaste artsen, arts- assistenten en doktersassistenten. Dit zorgt voor een doorlopende dynamiek van ontwikkeling en bijblijven, waarbij deskundigheid, kwaliteit en collegialiteit centraal staan. Op sommige poliklinieken bieden wij  doktersassistenten zelfs de mogelijkheid om zelfstandig kleine verrichtingen uit te voeren of om zelfstandig spreekuren te draaien. Hoe interessant is dat!

Interesse?

Neem contact met ons op!

Wij gaan graag in gesprek met gediplomeerde doktersassistenten voor één van onze gezellige, leerzame hardwerkende teams op de poliklinieken. Houd jij van veel hectiek of juist iets minder? Wat kies jij? We kijken graag samen met jou wat het beste bij jou past!

Neem contact met ons op

Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij vinden het ook erg belangrijk dat je werk en je privéleven goed op elkaar zijn afgestemd en denken indien nodig hierover met jou mee. Door de uiteenlopende aandoeningen en de overwegend multiculturele patiëntenpopulatie heb je te maken met veel verschillende ziektebeelden, wat erg interessant kan zijn voor jou. Wij zijn een laagdrempelig ziekenhuis. Dit zien wij terug in de samenwerking tussen de doktersassistenten en de artsen. Er is weinig hiërarchie en dat wordt als zeer prettig ervaring!

HMC is Top Employer 2019 en 2020!

HMC mag zich, met trots, rekenen tot een van de Top Employers van Nederland (2019/2020), een primeur voor een ziekenhuis in de regio Zuid-Holland. Deze certificering, gebaseerd op een grondige audit, laat zien dat HMC zich met recht een opleidingsziekenhuis mag noemen. Een ziekenhuis dat veel interne doorstroommogelijkheden biedt en medewerkers in staat stelt om optimaal te functioneren. En dat personeel verdient uitstekende nieuwe collega’s.

We zijn trots dat we het eerste ziekenhuis in de Haagse regio zijn met deze certificering!

Meer over HMC

Wat bieden wij jou?

Wij hebben als top employer jou een hoop te bieden. Als je bij ons komt werken dan bieden wij jou het volgende:

Goede bereikbaarheid met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega's nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

Jong HMC

Deze club enthousiastelingen bedenkt creatieve initiatieven voor jonge professionals tussen de 20 en 40 jaar. Denk aan meeloopdagen, barbecues, borrels, uitjes, themamiddagen etc! Misschien wil je wel in de organisatie?

3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

Oog voor jouw ontwikkeling

Met 'Het Landsteiner Instituut', het leerhuis van HMC, bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen via GoodHabbitz!

Contact

Via vrijwel alle manieren kun je direct in contact komen met ons. Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van onze wervingsadviseurs neemt graag contact met jou op.

Bel mij terug

We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Om ervoor te zorgen dat je snel in contact komt met de juiste persoon, willen we graag onderstaande van je weten.