HMC

HMC - The Real World

HMC - The Real World

Over HMC - The Real World

Op 18 juni is onze nieuwe wervingscampagne van start gegaan. Onze medewerkers hebben zelf bepaald hoe de campagne eruit moest komen te zien en werkten mee aan de uitvoering. Hun keuze? Geen gelikte of gescripte filmpjes, maar videoportretten van echte zorgmedewerkers. In HMC The Real World delen onze medewerkers hun ervaringen en meningen – zónder filter. Want wat is er belangrijker voor nieuwe collega’s dan om te zien hoe het er echt aan toegaat op de werkvloer?  

De werkelijkheid

Met een schaarste aan gespecialiseerd zorgpersoneel is het een hele kunst om aan nieuwe mensen te komen. Een strakke recruitment video? Daar prikken de meeste mensen zo doorheen. Wij zijn er van overtuigd dat goed personeel de overstap pas maakt wanneer ze een beeld van de werkelijkheid krijgen en wanneer ze zich kunnen identificeren met wat ze zien. Hierom laten wij met alle vertrouwen ons eigen personeel aan het woord, met kritiek en al.  

In een tiental video’s maakt de kijker kennis met vijf medewerkers van totaal verschillende afdelingen, die samen de nieuwe campagne bedenken. Van het eerste begin tijdens de brainstormsessies tot en met de uitvoering. De vijf zullen de rest van het jaar worden gevolgd, tijdens hun werk én daarbuiten. Tot eind 2019 delen zij hun ervaringen, positief én negatief, op deze website en via onze socialmediakanalen.

Uniek binnen de ziekenhuiswereld

Dit is een unieke wervingscampagne: nog niet eerder gaf een ziekenhuis een wervingscampagne volledig uit handen aan het eigen personeel, dat vervolgens ook nog eens ongefilterd de realiteit in beeld brengt.

De kick-off video

Met trots presenteren wij hier onze officiële kick-off video!

De hoofdpersonen

We hebben ervoor gekozen om deze vijf zorgprofessionals en geweldige collega's te selecteren voor deze campagne. We stellen ze graag hier aan je voor.

Eva

Intensive Care verpleegkundige

Bekijk de video van Eva

Erik

Anesthesiemedewerker / Sedatie Praktijk Specialist

Bekijk de video van Erik

Fenje

Dialyseverpleegkundige

Bekijk de video van Fenje

Lindsey

Verpleegkundige

Bekijk de video van Lindsey

Sjoerd

Kinderverpleegkundige

Bekijk de video van Sjoerd

Werken bij HMC?

Ben jij geïnteresseerd geraakt om te werken bij HMC? We komen dan graag in contact met jou! We hebben onze nieuwe medewerkers namelijk veel te bieden. Voor iedereen die bij HMC werkt geldt de CAO Ziekenhuizen. Deze biedt onder meer een 36-urige werkweek, marktconform salaris, vakantietoeslag (8,33%) en een structurele eindejaarsuitkering (8,33%). Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf te bepalen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie en voor kinderopvang in de buurt. 

We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder.

Interesse om te werken bij een top werkgever? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

HMC

Top Employer

HMC mag zich sinds dit jaar rekenen tot een van de Top Employers van Nederland, een primeur voor een ziekenhuis in de regio Zuid-Holland. Deze certificering, gebaseerd op een grondige audit, laat zien dat HMC zich met recht een opleidingsziekenhuis mag noemen. Een ziekenhuis dat veel interne doorstroommogelijkheden biedt en medewerkers in staat stelt om optimaal te functioneren. En dat personeel verdient uitstekende nieuwe collega’s.

HMC heeft op deze manier de perfecte vorm gevonden om zijn doelgroep aan te spreken. In een wereld waar iedere boodschap strak en perfect gepolijst wordt aangeboden, hebben mensen een steeds scherpere filter ontwikkeld voor alles wat nep is. HMC kiest ervoor om nieuwe collega’s niet met verleiding binnen te halen, maar hen inzicht te bieden in de werkelijkheid en zo een goed gefundeerde keuze te maken voor hun carrière.