HMC

GOED DAT JE ER BENT EN WELKOM BIJ....
HMC THE REAL WORLD!


Dé unieke videocampagne van HMC waarbij onze zorgprofessionals jou laten zien hoe het écht is om bij ons te werken. Op deze pagina vind je alle informatie over deze campagne en alle video's. Wil je direct meer weten over één van onderstaande expertises? Klik dan op de foto!

Over HMC - The Real World

In juni 2019 is onze wervingscampagne van start gegaan en vanwege het succes gaan zijn we ook in 2020 doorgegaan! Onze medewerkers hebben zelf bepaald hoe de campagne eruit moest komen te zien en werkten mee aan de uitvoering. Hun mening? Geen gelikte of gescripte filmpjes, maar videoportretten van echte zorgmedewerkers. In HMC The Real World delen onze medewerkers hun ervaringen en meningen – zónder filter. Want wat is er belangrijker voor nieuwe collega’s dan om te zien hoe het er echt aan toegaat op de werkvloer?

De werkelijkheid

Met een schaarste aan gespecialiseerd zorgpersoneel is het een hele kunst om aan nieuwe mensen te komen. Een strakke recruitment video? Daar prikken de meeste mensen zo doorheen. Wij zijn er van overtuigd dat goed personeel de overstap pas maakt wanneer ze een beeld van de werkelijkheid krijgen en wanneer ze zich kunnen identificeren met wat ze zien. Hierom laten wij met alle vertrouwen ons eigen personeel aan het woord, met kritiek en al.

Direct naar interessante vacatures voor jou!

 

Bekijk onze vacatures

De hoofdpersonen en de video's

We hebben ervoor gekozen om vijf zorgprofessionals en geweldige collega's te selecteren voor deze campagne. In 2019 waren dit Sjoerd, Lindsey, Fenje, Erik en Eva. In 2020 hebben we daar onze toppers Jeffrey en Sylvia aan toegevoegd! Bekijk hieronder alle video's die we tot nu toe hebben gemaakt. Heb je na het bekijken van een video interesse om binnen hetzelfde expertise in HMC te werken? Klik op de button onder de video om naar bijpassende vacatures te gaan en te solliciteren op één van deze vacatures.

De beelden zijn opgenomen vóór de Coronacrisis.

Werken bij HMC?

Ben jij geïnteresseerd geraakt om te werken bij HMC? We komen dan graag in contact met jou! We hebben onze nieuwe medewerkers namelijk veel te bieden. Voor iedereen die bij HMC werkt geldt de CAO Ziekenhuizen. Deze biedt onder meer een 36-urige werkweek, marktconform salaris, vakantietoeslag (8,33%) en een structurele eindejaarsuitkering (8,33%). Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf te bepalen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie en voor kinderopvang in de buurt. 

We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder.

Interesse om te werken bij een top werkgever?

Bekijk onze openstaande vacatures

HMC is Top Employer 2019 en 2020!

HMC mag zich, met trots, rekenen tot een van de Top Employers van Nederland, een primeur voor een ziekenhuis in de regio Zuid-Holland. Deze certificering, gebaseerd op een grondige audit, laat zien dat HMC zich met recht een opleidingsziekenhuis mag noemen. Een ziekenhuis dat veel interne doorstroommogelijkheden biedt en medewerkers in staat stelt om optimaal te functioneren. En dat personeel verdient uitstekende nieuwe collega’s.

We zijn trots dat we het eerste ziekenhuis in de Haagse regio zijn met deze certificering!

Meer over HMC