HMC

ICT bij HMC

Werken met innovatieve technologie

ICT bij HMC

Werken met innovatieve technologie

ICT bij HMC

Binnen HMC zetten we stevig in op digitalisering van de zorg. Wij zien investeringen in digitalisering als de weg voorwaarts om de zorg beschikbaar en betaalbaar te houden. Inzet van moderne technologie om onze zorgprocessen te optimaliseren maakt onderdeel uit van de kern van de strategie van ons ziekenhuis. De komende jaren investeren we daarom flink in het verder doorontwikkelen van de informatiehuishouding van het ziekenhuis.

We zetten daarom de komende jaren ook in op het versterken en uitbreiding van het cluster Informatisering & Automatisering (I&A). De afdelingen binnen dit cluster werken nauw samen met medewerkers binnen de diverse zorg- en stafclusters aan het verbeteren van de zorg. Samen maken we de zorg beter.

Interessante video's

In onderstaande video's leggen onze ICT professionals graag uit hoe het is om onderdeel uit te maken van het ICT-team binnen HMC. Heb je na het bekijken van deze video's interesse? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

Top Employer én beste werkgever voor ICT-ers!

Zoek jij een baan waarin je een grote technologische bijdrage levert aan het verbeteren van de zorg? Wil je werken aan het verbeteren van de dienstverlening en werkprocessen van ons ziekenhuis? Spreekt het je aan dat wij het predicaat “Top Employer” hebben en in de top 10 “beste werkgever voor ICT-ers in Nederland” staan? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer, we gaan heel graag met je in gesprek! Nog niet direct solliciteren maar wel graag in contact komen met ons? Dat kan natuurlijk ook, neem dan hier contact met ons op!

Niet iedereen ziet wat ik doe, maar als ze naar het grote geheel en het vervolg kijken dan zien en merken ze de verbetering. Het is leuk om mensen te kunnen overtuigen, te laten wennen aan iets nieuws en uit te leggen waarom veiligheid binnen de systemen ongelooflijk belangrijk is

Pascal Beij, Technisch Beheerder ICT Server & Storage

Lees het verhaal van Pascal

Vacatures

De afgelopen periode hebben wij met trots 8 ICT vacatures ingevuld. Bekijk hieronder welke ICT vacatures wij op dit moment open hebben staan. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen maar heb je toch interesse om bij HMC te werken als ICT professional? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Uiteraard kun je ook via onderstaande button een job-alert aanmaken zodat je nieuwe ICT vacatures automatisch in je mailbox ontvangt.

Vervulde ICT vacatures:

  • Applicatie Virtualisatie Engineer
  • Beheerder Netwerken en Firewall
  • Beheerder Server & Storage
  • Coördinator ICT
  • IT Security Manager
  • Functioneel Beheerder HiX
  • Functioneel Beheerder Centraal Medisch Beeldarchief (CMB)
  • Privacy Officer

Jobalert

Maak via onderstaande button direct een job-alert aan.

Aanmelden voor job-alert

Waarom bij HMC?

We hoeven jou niet te vertellen wat je waard bent op de arbeidsmarkt. Jij kent deze als geen ander. Daarom is het goed dat wij jou vertellen waarom het interessant is om bij ons te komen werken. Want hoe gaaf is het dat je vanuit jouw expertise in de meest dankbare werkomgeving van de arbeidsmarkt kan werken, namelijk in ons ziekenhuis! Waar wij continue goede en innovatieve zorg leveren die toegankelijk en betrouwbaar is én blijft voor onze patiënten. En naast het feit dat we toch best een goed (marktconform) salaris kunnen bieden, een fijne 36-urige werkweek, een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering, kun je hieronder lezen wat wij jou nóg meer kunnen bieden.

Oog voor de toekomst

Digitalisering heeft de toekomst, daarom is het voor HMC een speerpunt voor nu en de komende 10 jaar. Voor jou betekent dit dat je (verder) kan bouwen aan jou mooie ICT-carriere in een te gekke werkomgeving waar innovatie voorop staat!

Kaders en flexibiliteit

Natuurlijk is het fijn dat je er bent wanneer de interne klant aanwezig is. Het gaat ons niet alleen om de techniek maar ook om de mens! We kijken daarbij ook met elkaar naar wat efficient werken is. Moet je een keer thuis zijn en laat het werk het toe? Werk dan gerust een dag of dagdeel thuis!

Nooit uitgeleerd

HMC is een écht opleidingsziekenhuis. En dat geldt niet alleen voor ons zorgpersoneel. Binnen ICT kun jij je volop en continue blijven ontwikkelen. In het tempo waarop jij dat prettig vindt. Of het nu om een congres, webinar, seminar, training of meerjarige opleiding gaat. We kijken samen naar jouw ontwikkeling en wensen.

Perfect bereikbaar met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

Centrale ligging

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Avondje stappen of een borreltje in Den Haag of misschien wel shoppen in het grootste winkelcentrum van Europa naast Antoniushove?

Extra voorwaarden

Met ons meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden kunnen wij jou Interessante extra's bieden, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt

Contact

Via vrijwel alle manieren kun je direct in contact komen met ons. Laat gerust een terugbelverzoek achter of neem direct contact op met Michael Borst, onze wervingsadviseur ICT.

Bel mij terug

Bel, mail, app of via social


Marieke Zwetsloot
Wervingsadviseur ICT