HMC

De OK van HMC
Innovatief, professioneel én gezellig!

De OK van HMC
Innovatief, professioneel én gezellig!

Onze OK is uniek!

Ja, we vallen graag met de deur in huis. Want we zijn trots op onze OK en de mensen die er werken. De vraag voor jou is natuurlijk 'waarom is de OK van HMC uniek?' HMC is een groot topklinisch ziekenhuis dat zowel een level 1 traumacentrum, een oncologisch centrum en een electief centrum is. Dit betekent dat wij onze OK professionals met onze drie locaties ontzettend veel innovatie, variatie en diversiteit kunnen bieden. Zowel in patiëntencategorieën, specialismen en werkomgeving. Én voor ieders ambitie is er voldoende ruimte!

Werken op onze OK betekent werken in roulerende teams die sterk op elkaar zijn ingespeeld en staan voor professionaliteit én gezelligheid! We blijven graag ver weg van hierarchie. Humor is bij ons een competentie ;) Het is zeer informeel maar met elkaar hebben we op en rondom de operatiekamer één gezamenlijk belang. Namelijk ervoor zorgen dat de patiënt een uitstekende ervaring overhoudt aan de operatie. Daarom staat een gezonde aanspreekcultuur bij ons centraal. En soms zijn er geen woorden nodig om exact te weten wat er moet gebeuren, één blik kan genoeg zijn.

En trouwens, een borrel op de grote markt, naar het strand of shoppen in het grootste winkelcentrum van Nederland is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Vanuit HMC ben je er zo!

Drie rollen, allen even belangrijk!

Interessante video

Één van onze OK professionals, Erik, heeft meegedaan aan onze video campagne HMC The Real World. Erik is anesthesiemedewerker en sedatiepraktijkspecialist. In onderstaande video legt hij uit hoe het is om bij HMC en op onze OK te werken. En laat hij zien hoe werk en privé combineert.

Vacatures

Hieronder hebben wij onze openstaande vacatures op onze OK vermeld. Klik op een vacature naar keuze om meer te weten over de vacature en direct te solliciteren.

Waarom bij HMC?

We hoeven jou niet te vertellen wat je waard bent op de arbeidsmarkt. Jij kent deze als geen ander. Daarom is het goed dat wij jou vertellen waarom het interessant is om bij ons te komen werken. Want hoe gaaf is het dat je vanuit jouw expertise in de meest dankbare werkomgeving van de arbeidsmarkt kan werken, namelijk in ons ziekenhuis! Waar wij continue goede en innovatieve zorg leveren die toegankelijk en betrouwbaar is én blijft voor onze patiënten. 

HMC is een opleidingsziekenhuis waar je écht de kans krijgt om intern door te groeien. Met drie ziekenhuislocaties en vrijwel alle medische specialismen aanwezig heb je als OK professional bij HMC ontzettend veel mogelijkheden. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij vinden het ook erg belangrijk dat je werk en je privéleven goed op elkaar zijn afgestemd en denken indien nodig hierover met jou mee.

Wanneer je komt werken op onze OK dan bieden wij jou een werkomgeving waar innovatie, werkplezier en diversiteit samenkomen. Een baan waar jij met jouw ambities nog jaren vooruit kunt! Een hecht team maakt jou direct wegwijs en zorgt ervoor dat jij je zeer snel thuis voelt bij ons. Voor je het weet ben je lekker aan het borrelen, shoppen of misschien wel lekker op het strand met jouw nieuwe collega’s. Op onze OK ontstaan zelfs nieuwe vriendengroepen!

HMC is Top Employer 2019 en 2020

Wist je trouwens dat HMC zich met trots Top Employer (2019/2020) mag noemen? En dit als eerste en enige ziekenhuis in de regio? In kort komt het erop neer dat je bij een organisatie komt te werken die haar zaken zeer goed op orde heeft voor haar personeel. Aantrekkelijk werkgeverschap, doorontwikkeling en duurzame inzetbaarheid staan hierbij voorop!

top_employer_2020.jpg

En naast het feit dat we een goed salaris kunnen bieden, een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering, kun je hieronder lezen wat wij jou nóg meer kunnen bieden.

Wat bieden wij jou?

Perfect bereikbaar met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf HMC Westeinde 5 minuten lopen en voor HMC Antoniushove en HMC Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega's nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

Jong HMC

Deze club enthousiastelingen bedenkt creatieve initiatieven voor jonge professionals tussen de 20 en 40 jaar. Denk aan meeloopdagen, barbecues, borrels, uitjes, themamiddagen etc! Misschien wil je wel in de organisatie?

3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

Oog voor jouw ontwikkeling

Met 'Het Landsteiner Instituut', het leerhuis van HMC, bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen via GoodHabbitz!

Contact

Via vrijwel alle manieren kun je direct in contact komen met ons. Laat gerust een terugbelverzoek achter of neem direct contact op met Merel Blaeke, onze wervingsadviseur OK.

Bel mij terug

Bel, mail, app of via social


Merel
Wervingsadviseur OK