HMC

Medewerker Pre-analyse

De perfecte springplank binnen het ziekenhuis!

Medewerker Pre-analyse

De perfecte springplank binnen het ziekenhuis!

Medewerker Pre-analyse, het is een kunst!

We willen jou graag laten weten wat het betekent om als medewerker pre-analyse binnen HMC te werken. Want dat is meer dan wat je misschien denkt! En we hebben je ook echt wat te bieden. Of je nu gediplomeerd bent en jaren werkervaring hebt, of bijna gediplomeerd bent en jouw carrière in het ziekenhuis gaat starten. We gaan graag met jou in gesprek. Laat je informeren en inspireren op deze pagina speciaal voor jou! Want zoals één van onze medewerkers zelf ook zegt "Prikken, het is een kunst!"

Wat de pre-analyse binnen HMC uniek maakt is dat het een afdeling is binnen de muren van een stadsziekenhuis. Dit brengt diversiteit aan patiënten, culturen en zorg-complexiteit met zich mee en dagelijks verschillende uitdagingen. In deze dynamische wereld kun jij het verschil maken!  

Daarbij werk jij straks als onze nieuwe aanwinst dagelijks samen met zorgprofessionals uit zeer uiteenlopende expertises en met diverse ambities. Zo werken Shuretty, Jordi en Britt hier allen met veel plezier maar wel ieder vanuit een andere zorgachtergrond en met diverse carrièremogelijkheden en wensen.

Carin aan het woord

"Mijn naam is Carin Ladan en ik ben de trotste zorgmanager van de afdeling Pre-Analyse.

Ons team bestaat uit coördinatoren en medewerkers Pre-Analyse met verschillende achtergronden. De meesten hebben een achtergrond als doktersassistent maar zo hebben wij ook een aantal analisten en verpleegkundigen in ons team.

De teamleden en ik staan voor vele uitdagingen, zoals het verbeteren van processen. Samen denken wij over hoe wij dagelijks de juiste kwaliteit kunnen leveren voor onze patiënten en aanvragers. Wil jij met ons bouwen aan de afdeling Pre-Analyse? Deel jouw gegevens met ons en wie weet spreken wij elkaar snel"

Ik deel graag mijn gegevens

Medewerker Pre-analyse bij HMC

Natuurlijk zien we graag dat je op onze vacature solliciteert. Maar om een goed beeld te vormen hoe het écht is om bij ons te werken willen we je graag onderstaande video laten zien. In deze video vertellen onze collega's Shurtetty, Jordi en Britt jou hoe het is om als medewerker pre-analyse bij ons te werken. Veel kijkplezier!

 

Vacatures Medewerker Pre-analyse

Heb je interesse in te gekke functie binnen ons topklinsich ziekenhuis? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op onderstaande vacature voor gediplomeerd Medewerker Pre-analyse. Wil jij graag opgeleid worden tot Medewerker Pre-analyse? Dat kan bij HMC! Bekijk hier onze vacature voor Medewerker Pre-analyse in opleiding.

“Prikken, het is kunst, niet iedereen kan het. Je moet vaste handen hebben. Het zit in je vingertoppen.”

Word jij de nieuwe collega van Shuretty?

Naar de vacature voor Medewerker Pre-analyse

Waarom bij HMC?

We hoeven jou niet te vertellen wat je waard bent op de arbeidsmarkt. Jij kent deze als geen ander. Daarom is het goed dat wij jou vertellen waarom het interessant is om bij ons te komen werken. Want hoe gaaf is het dat je vanuit jouw expertise in de meest dankbare werkomgeving van de arbeidsmarkt kan werken, namelijk in ons topklinisch ziekenhuis! 

Als medewerker pre-analyse ben je het visitekaartje van de afdeling bloedafname. Jij bent degene die de patiënten het eerste te woord staat. Je komt te werken op verschillende werkplekken, dit vraagt flexibiliteit en zorgt voor afwisseling. Jouw dag is nooit saai! Door een diverse patiëntpopulatie kom je patiënten tegen die ieder hun eigen verhaal hebben.

Wanneer je eenmaal je ritme te pakken hebt en toe bent aan (nog) meer uitdaging of verdieping dan bieden wij via het Landsteiner Instituut opleidingsmogelijkheden aan. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod aan klinische lessen.

HMC is Top Employer 2019 en 2020!

HMC mag zich, met trots, rekenen tot een van de Top Employers van Nederland (2019/2020), een primeur voor een ziekenhuis in de regio Zuid-Holland. Deze certificering, gebaseerd op een grondige audit, laat zien dat HMC zich met recht een opleidingsziekenhuis mag noemen. Een ziekenhuis dat veel interne doorstroommogelijkheden biedt en medewerkers in staat stelt om optimaal te functioneren. En dat personeel verdient uitstekende nieuwe collega’s.

We zijn trots dat we het eerste ziekenhuis in de Haagse regio zijn met deze certificering!

Meer over HMC

Wat bieden wij jou?

Wij hebben als top employer jou een hoop te bieden. Als je bij ons komt werken dan bieden wij jou het volgende:

Goede bereikbaarheid met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega's nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

Jong HMC

Deze club enthousiastelingen bedenkt creatieve initiatieven voor jonge professionals tussen de 20 en 40 jaar. Denk aan meeloopdagen, barbecues, borrels, uitjes, themamiddagen etc! Misschien wil je wel in de organisatie?

3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

Oog voor jouw ontwikkeling

Met 'Het Landsteiner Instituut', het leerhuis van HMC, bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen via GoodHabbitz!

Contact

Via vrijwel alle manieren kun je direct in contact komen met ons. Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van onze wervingsadviseurs neemt graag contact met jou op.

Bel mij terug

We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Om ervoor te zorgen dat je snel in contact komt met de juiste persoon, willen we graag onderstaande van je weten.