HMC

Edwin Collée (29 jaar)

SEH Verpleegkundige

Edwin Collée (29 jaar)

SEH Verpleegkundige

Van Verzorgende IG naar de SEH

Na het afronden van mijn Verzorgende IG (niveau 3) opleiding in 2010 ben ik gaan werken bij de revalidatie-afdeling bij Mechropa. Op deze afdeling was een samenwerkingsverband met de afdeling Orthopedie/Neurochirurgie van het (toen nog) Westeinde ziekenhuis. Via deze weg ben ik in aanraking gekomen met HMC. En 8 jaar geleden solliciteerden ik dan ook bij HMC voor de opleiding tot verpleegkundige. De reden? De diversiteit aan patiënten en collega’s en de goede sfeer in dit mooie binnenstadsziekenhuis!

Fantaseren

Gedurende mijn opleiding werkte ik op verschillende afdelingen en kwam ik voor het eerst in aanraking met de gespecialiseerde afdelingen SEH en IC. Ik keek erg op naar de kennis en kunde van deze gespecialiseerde verpleegkundigen en fantaseerde erover om in de toekomst ook zover te komen! Om mezelf voor te bereiden op deze stap heb ik (op eigen initiatief) samen met een collega de HBO-verpleegkunde opleiding gedaan bij de Hogeschool Utrecht. Een maand voordat ik mijn diploma in ontvangst nam, was ik werkzaam op de spoedeisende hulp als SEH-verpleegkundige!

Ik leerde tijdens de SEH opleiding te handelen in acute en onvoorziene situaties en heb veel kennis opgedaan over de acute geneeskunde. Daarnaast leerde ik de collega’s kennen waar ik al die jaren naar opkeek en maakte ik onderdeel uit van dat team! Een geweldig SEH-team dat altijd voor elkaar klaarstaat en waar de sfeer erg goed is. Het is genieten om onderdeel te zijn van zo’n gezellig en hardwerkend team en ik ben dan ook heel erg trots!

Ik keek erg op naar de kennis en kunde van deze gespecialiseerde verpleegkundigen en fantaseerde erover om in de toekomst ook zover te komen!

Edwin Collée, 29 jaar, SEH Verpleegkundige

Op dit moment werk ik 32 uur bij de SEH en daarnaast ben ik ook instructeur bij het Landsteiner Instituut (het opleidingsinstituut van HMC). Bij HMC krijg je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen!

Wil jij je ambities ook waarmaken en werken bij een prachtige SEH in een Topklinisch ziekenhuis? Solliciteer dan en wie weet zien we elkaar binnenkort!