HMC

AIOS en ANIOS bij HMC

AIOS en ANIOS bij HMC

Als AIOS en ANIOS vind je bij ons de ideale omgeving om meer medische kennis en ervaring op te doen. Je werkt niet alleen in een topklinisch ziekenhuis, maar ook nog eens op drie verschillende locaties met elk hun diversiteit aan specialismen. In combinatie met de deskundige begeleiding kun je je bij ons écht verder ontwikkelen in het specialisme van jouw keuze.

Werken als AIOS

Als arts in opleiding tot specialist (AIOS) kun je bij HMC jezelf specialiseren en ondertussen in de volle medische breedte je kennis verrijken. Onze medisch specialisten bezitten de juiste kwaliteiten om jou als AIOS op te leiden tot een uitstekend medisch specialist. Dankzij ons samenwerkingsverband met het LUMC heb je altijd de mogelijkheid om jezelf bij een universitair ziekenhuis verder te specialiseren.

Werken als ANIOS

Ook voor ANIOS (Artsen niet in opleiding tot specialist) biedt HMC een zeer gevarieerde en leerzame werkomgeving. Je kunt zowel werken in een echt stadsziekenhuis of in een ziekenhuis buiten het centrum van Den Haag. Allen met veel verschillende culturen en ziektebeelden. Daarbij bezit HMC unieke kennis en ervaring op het gebied van bijvoorbeeld hoogcomplexe acute zorg, oncologie en vrouw- en kindzorg.

Werken als AIOS of ANIOS binnen HMC?

 

Naar AIOS en ANIOS vacatures

HMC - The Real World

Op 18 juni 2019 is onze nieuwe wervingscampagne van start gegaan. Onze medewerkers hebben zelf bepaald hoe de campagne eruit moest komen te zien en werkten mee aan de uitvoering. Hun keuze? Geen gelikte of gescripte filmpjes, maar videoportretten van echte zorgmedewerkers. In HMC The Real World delen onze medewerkers hun ervaringen en meningen – zónder filter. Want wat is er belangrijker voor nieuwe collega’s dan om te zien hoe het er echt aan toegaat op de werkvloer?  Bekijk hieronder de eerste video en lees meer en bekijk meer video's op deze speciale pagina meer over HMC The Real World.

Landsteiner instituut

Voor het opleiden van onze arts-assistenten speelt ons Landsteiner Instituut een zeer belangrijke rol. Zij richten zich op het opleiden en ontwikkelen van medewerkers, en op wetenschappelijk onderzoek. Met betrekking tot wetenschap en medisch onderwijs heeft het Landsteiner Instituut nauwe banden met het LUMC. Meer informatie over het Landsteiner Instituut vind je hier.

Als ANIOS moet je leergierig en ambitieus zijn. Graag willen leren, maar ook elkaar onderwijzen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk niveau.

Liza Zagers, 27 jaar, Arts-assistent Kindergeneeskunde

Lees het verhaal van Liza

Vacatures voor arts-assistenten

Wil jij werken als arts-assistent binnen HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor arts assistenten beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan