HMC

Facilitair bij HMC

Facilitair bij HMC

Bij onze Facilitaire dienst kun jij het verschil maken voor collega’s, bezoekers en patiënten. Je zorgt er niet alleen voor dat onze artsen en verpleegkundigen hun werk goed kunnen doen, je creëert ook een prettige omgeving waarin patiënten zich vooral mens voelen.

Dicht bij je doel

Onze patiënten komen naar het ziekenhuis om aan hun klachten geholpen te worden. De beleving daaromheen zorgt ervoor dat een patiënt zich echt gast voelt in ons (zieken)huis. Of je nu de lunch verzorgt in ons personeels- of bezoekersrestaurant, werkt in de zorgondersteuning, in de logistiek, ons gebouw schoonmaakt of de technische voorzieningen onderhoudt; jij levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van onze patiënten en medewerkers binnen ons ziekenhuis.

Blijven verbeteren

Bij HMC pakken we elke kans om te verbeteren met beide handen aan. Onze facilitaire teams zijn daarin zeer vooruitstrevend. Zij denken proactief mee over hoe we het primaire proces zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Voor jou betekent dat afwisselend werk in een dynamische omgeving, waarmee je jouw steentje bijdraagt aan betere zorg voor tienduizenden mensen.

Ook werken in één van de facilitaire teams van HMC?

 

Naar facilitaire vacatures

HMC - The Real World

Op 18 juni 2019 is onze nieuwe wervingscampagne van start gegaan. Onze medewerkers hebben zelf bepaald hoe de campagne eruit moest komen te zien en werkten mee aan de uitvoering. Hun keuze? Geen gelikte of gescripte filmpjes, maar videoportretten van echte zorgmedewerkers. In HMC The Real World delen onze medewerkers hun ervaringen en meningen – zónder filter. Want wat is er belangrijker voor nieuwe collega’s dan om te zien hoe het er echt aan toegaat op de werkvloer?  Bekijk hieronder de eerste video en lees meer en bekijk meer video's op deze speciale pagina meer over HMC The Real World.

Een bijzondere plek om te werken

Facilitaire werkzaamheden kun je in vrijwel iedere organisatie uitvoeren. Maar hoe mooi is het om jouw bijdrage te leveren in een ziekenhuis en daarbij onderdeel te zijn van een maatschappelijk doel? Dat geeft onze medewerkers échte voldoening. We zijn continue in beweging om de primaire dienstverlening van ons ziekenhuis te ondersteunen en te verbeteren. Dat gaat gepaard met de nodige veranderingen, wat het werken binnen ons ziekenhuis interessant maakt. Jouw ideeën en die van je collega's worden niet alleen gehoord, we maken er ook écht werk van!

HMC Westeinde is echt mijn tweede thuis. Voor mijn collega’s en mij is dit de leukste en meest drukke locatie die er is. Er gebeurt altijd wat. Je weet dit nooit van tevoren.

Marije Baptist, 31 jaar, Beveiliger

Lees het verhaal van Marije

Facilitaire vacatures bij HMC

Benieuwd naar de facilitaire vacatures binnen HMC? Bekijk dan onderstaand vacatureaanbod. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor een facilitaire functie beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan