HMC

Facilitair bij HMC

Facilitair bij HMC

Bij onze Facilitaire dienst kun jij het verschil maken voor collega’s, bezoekers en patiënten. Je zorgt er niet alleen voor dat onze artsen en verpleegkundigen hun werk goed kunnen doen, je creëert ook een prettige omgeving waarin patiënten zich vooral mens voelen.

Dicht bij je doel

Onze patiënten komen naar het ziekenhuis om aan hun klachten geholpen te worden. De beleving daaromheen zorgt ervoor dat een patiënt zich echt gast voelt in ons (zieken)huis. Of je nu de lunch verzorgt in ons personeels- of bezoekersrestaurant, werkt in de zorgondersteuning, in de logistiek, ons gebouw schoonmaakt of de technische voorzieningen onderhoudt; jij levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van onze patiënten en medewerkers binnen ons ziekenhuis.

Blijven verbeteren

Bij HMC pakken we elke kans om te verbeteren met beide handen aan. Onze facilitaire teams zijn daarin zeer vooruitstrevend. Zij denken proactief mee over hoe we het primaire proces zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Voor jou betekent dat afwisselend werk in een dynamische omgeving, waarmee je jouw steentje bijdraagt aan betere zorg voor tienduizenden mensen.

Ook werken in één van de facilitaire teams van HMC?

 

Naar facilitaire vacatures

Een bijzondere plek om te werken

Facilitaire werkzaamheden kun je in vrijwel iedere organisatie uitvoeren. Maar hoe mooi is het om jouw bijdrage te leveren in een ziekenhuis en daarbij onderdeel te zijn van een maatschappelijk doel? Dat geeft onze medewerkers échte voldoening. We zijn continue in beweging om de primaire dienstverlening van ons ziekenhuis te ondersteunen en te verbeteren. Dat gaat gepaard met de nodige veranderingen, wat het werken binnen ons ziekenhuis interessant maakt. Jouw ideeën en die van je collega's worden niet alleen gehoord, we maken er ook écht werk van!

Bij HMC maakt het niet uit of je schoonmaker of arts bent, er is weinig hiërarchie. Het werk is gevarieerd, maar het is wel aanpoten.

Sylvia Schols, 59 jaar, Medewerker Personeelsrestaurant

Lees het verhaal van Sylvia

Facilitaire vacatures bij HMC

Benieuwd naar de facilitaire vacatures binnen HMC? Bekijk dan onderstaand vacatureaanbod. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor een facilitaire functie beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan