HMC

Leren en werken bij HMC

Leren en werken bij HMC

HMC is een echt opleidingsziekenhuis met een veilige leeromgeving. Voor jou, als leerling binnen ons ziekenhuis, zijn we dan ook een geweldige plek om je carrière te starten. Veel van onze leerlingen blijven bovendien na hun opleidingstraject bij ons werken. HMC biedt zeer diverse leer-werktrajecten aan, denk hierbij aan leerling verpleegkundige, leerling operatieassistent en leerling anesthesiemedewerker. Maar ook specialistische leer-werktrajecten zoals onder andere leerling ic/hc verpleegkundige, leerling seh-verpleegkundige en leerling dialyseverpleegkundige.

Professionele begeleiding

De opleidingen worden in samenwerking met diverse universiteiten, hogescholen en ROC’s aangeboden. Op de werkvloer bieden wij professionele praktijkbegeleiding door onze praktijkopleiders en zorgmanagers. Op deze manier is er een optimale afstemming tussen theorie en praktijk. Uiteraard wordt je ook indirect opgeleid door jouw directe gediplomeerde collega’s die jou de kneepjes van het vak leren.

Wij leiden onze leerlingen zo breed als mogelijk op. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je opleiding meerdere afdelingen leert kennen. Daarom zorgen we ervoor dat je gedurende je opleiding de kans krijgt om op afdelingen van alle locaties van HMC ervaring op te doen. Dit kan per opleiding verschillen.

We bieden je de kans om ervaring op te doen én niet geheel onbelangrijk, we vergoeden in de meeste gevallen jouw opleidingstraject volledig.

Opleiding afgerond?

Wanneer je de opleiding hebt afgerond is het niet klaar bij HMC. Wij investeren in jou en zien onze leerlingen als waardevolle toekomstige medewerkers. Als het van beide kanten bevalt is de kans groot dat je een voorstel krijg om in dienst te komen.

Ook leren en werken bij HMC?

 

Naar leren en werken vacatures

HMC - The Real World

Op 18 juni 2019 is onze nieuwe wervingscampagne van start gegaan. Onze medewerkers hebben zelf bepaald hoe de campagne eruit moest komen te zien en werkten mee aan de uitvoering. Hun keuze? Geen gelikte of gescripte filmpjes, maar videoportretten van echte zorgmedewerkers. In HMC The Real World delen onze medewerkers hun ervaringen en meningen – zónder filter. Want wat is er belangrijker voor nieuwe collega’s dan om te zien hoe het er echt aan toegaat op de werkvloer?  Bekijk hieronder de eerste video en lees meer en bekijk meer video's op deze speciale pagina meer over HMC The Real World.

Volgjehart

HMC is partner van Volgjehart, een samenwerkingsverband van vier ziekenhuizen in de regio Den Haag: Reinier de Graaf, HagaZiekenhuis, LangeLand Ziekenhuis en HMC. Volgjehart geeft voorlichting over twaalf verschillende leerwerktrajecten die je in deze ziekenhuizen kunt volgen, van verpleegkundige tot operatieassistent. Meer info vind je op www.volgjehart.nl.

Stel jij jezelf vaak genoeg de vraag: "Krijg ik energie van mijn werk in plaats van dat het energie kost? Ben ik nu aan het doen waar ik gelukkig van wordt? Zet ik mezelf op de eerste plaats?"

Jeffrey Olierook, 28 jaar, Leerling Verpleegkundige

Lees het verhaal van Jeffrey

Leer-werktrajecten bij HMC

Heb je interesse in een leer-werktraject bij HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passend traject tussen, meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je dan zodra er een passend leer-werktraject beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan