HMC

Management, staf en ondersteuning bij HMC

Management, staf en ondersteuning bij HMC

Ook voor mensen zonder medische achtergrond heeft HMC veel te bieden. We zijn een ziekenhuis met een enorme slagkracht en streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Dat betekent dat je de mogelijkheid krijgt om binnen jouw vakgebied zelf initiatieven op te starten en bij te dragen aan veranderingen die onze zorg uiteindelijk ten goede komen.

Jouw input wordt gewaardeerd

Of je nu werkt bij Personeel & Organisatie, Service & Huisvesting, Financiën, ICT of Commerciële zaken: bij HMC werk je in een dynamische omgeving aan projecten die er echt toe doen. Veel van die projecten zijn afdeling overstijgend; bij HMC denken we niet graag in hokjes en houden we niet van hiërarchie. Heb jij een goed idee over hoe we bij HMC de zaken nog beter voor elkaar kunnen krijgen? Dan bieden wij een luisterend oor en ontdekken we graag samen hoe we dit in de praktijk kunnen brengen.

Blijven ontwikkelen

HMC biedt al haar medewerkers – medisch én ondersteunend – veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij speelt ons Landsteiner Instituut een zeer belangrijke rol. Zij richten zich op het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en op het doen van wetenschappelijk onderzoek. Meer informatie over het Landsteiner Instituut vind je hier.

De mensen zijn het grootste kapitaal in je organisatie, daar moet je zuinig op zijn! Daar sta ik voor en daar wil vanuit mijn rol continue aan bijdragen.

Jill Simons, 36 jaar, Manager Advies en Mobiliteit

Lees het verhaal van Jill

Vacatures voor Management, staf en ondersteuning

Wil jij werken binnen onze management, staf en ondersteuning? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor management, staf en ondersteuning beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan