HMC

Medisch ondersteunend bij HMC

Medisch ondersteunend bij HMC

Met liefde voor je vak en de wil om een gerichte bijdrage te leveren aan gezondheidsverbetering vind je in HMC een zeer interessante werkgever. Ons brede aanbod aan functies biedt jou een omgeving waar volop ruimte is voor jouw ambities.

Breed spectrum

HMC kent een grote diversiteit aan medisch ondersteunende functies. Denk hierbij aan: doktersassistenten, medewerkers bloedafname, optometristen, laboranten, analisten, fysiotherapeuten en psychologen. Elke functie levert met de specifieke expertise een bijdrage aan de gezondheidsverbetering van onze patiënten.

Laboratoria

Belangrijk om te noemen zijn onze laboratoria Pathologie, Microbiologie en Klinische Chemie. Gezamenlijk vormen zij een kennis- en servicecentrum dat alle specialisten binnen HMC ondersteunt. Ruim 70% van alle diagnostiek is gebaseerd op ons laboratoriumwerk, waarmee we een zeer belangrijke rol vervullen in de behandeling van patiënten. Zij zijn met hun onderzoeken onmisbaar bij de diagnose en behandeling van ziekten. Deze onderzoeken doet HMC zelf en in samenwerking met LabWest.

Binnen de laboratoria werken specialisten, zorgmanagers, vakspecialisten, analisten, doktersassistentes en ondersteunende functies (ICT, kwaliteit, instrumentatie en secretariaat).

Ook werken als medisch ondersteuner bij HMC?

 

Naar medisch ondersteunende vacatures

Investeren en innoveren

De dynamiek van het ziekenhuis zorgt ervoor dat je elke dag de impact van je werk ziet en voelt. Daarbij houden we altijd oog voor (technologische) innovaties en sluiten we aan op de ontwikkelingen in de medische zorg. Voor jou betekent dit dat je gestimuleerd wordt om je kennis up-to-date te houden en actief bij te dragen aan het vernieuwen en verbeteren van onze patiëntgerichte zorg.

Bij een bijzondere bacterie komen de collega's vaak even kijken en is er opwinding op de labvloer.

Arie Spaans. 60 jaar, Analist Medische Microbiologie

Lees het verhaal van Arie

Vacatures voor Medisch ondersteuners

Wil jij werken als medisch ondersteuner binnen HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor medisch ondersteuners beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan