HMC

Medisch specialisten bij HMC

Medisch specialisten bij HMC

Als topklinisch ziekenhuis verlenen we bij HMC naast basiszorg ook complexe medische zorg. We zijn gespecialiseerd in acute zorg, oncologische zorg, vrouw-en-kindzorg, ouderenzorg en infectieziekten. Onze drie locaties, met elk hun diversiteit en specialismen, vormen een dynamische en kennisintensieve werkomgeving – ook voor ervaren medisch professionals (ruim 330 medisch specialisten).

Je vakgebied verder brengen

Als medisch specialist vind je bij HMC een omgeving waar je jouw kennis en ervaring maximaal kunt inzetten en waar je een aanzienlijke bijdrage kunt leveren aan wetenschappelijk onderzoek binnen je specialisme. Je krijgt bij ons de ruimte en mogelijkheid om bestuurlijk actief te zijn en we investeren flink in onderzoek en onderwijs binnen de diverse specialismen.

We doen veel onderzoek en werken nauw samen met het LUMC en Haga Ziekenhuis, onder meer in gemeenschappelijke vakgroepen. Daarnaast zijn we een belangrijk opleidingscentrum voor AIOS en ANIOS. Ook in een begeleidende rol kun je jezelf als expert in je vakgebied verder professionaliseren.

Tijdelijk, vast of in de maatschap?

Bij ons kun je als medisch specialist op verschillende manieren je expertise inzetten. Dit kan zowel in tijdelijke vorm (Chef de Clinique en Fellowship) als voor vast (loondienst of vrijgevestigd).

Medisch specialist bij HMC?

 

Naar medisch specialisten vacatures

Mijn hart springt bij een vooraankondiging van iets groots. Het klinkt gek, maar hoe slechter het met de patiënt gaat, hoe uitdagender het is voor de arts. Daardoor pas ik ook het beste bij de dynamiek van ons traumacentrum.

Maartje de Kort, 38 jaar, SEH-arts

Lees het verhaal van Maartje

Vacatures voor medisch specialisten

Wil jij werken als medisch specialist binnen HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor medisch specialisten beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan