HMC

Specialistisch verpleegkundigen bij HMC

Specialistisch verpleegkundigen bij HMC

Met onze drie verschillende locaties en onze diversiteit aan medische specialismen is HMC een uitstekende plek om je specialisme uit te oefenen, jezelf verder te verdiepen en je kennis verbreden. Bij ons krijg jij de kans om dé expert te worden binnen jouw vakgebied! Daarbij verwachten we van jou ook een actieve bijdrage in het verder ontwikkelen van je specialisme.

Kies je specialisme

Als basisverpleegkundige kun je bij HMC je eigen carrièrepad kiezen. Met interesse in Oncologie kun je terecht in ons gespecialiseerde oncologisch centrum. Wil je liever de zorg voor moeder en kind op je nemen? Dan kun je terecht bij Verloskunde of Kindergeneeskunde. Van KNO tot Plastische Chirurgie en van Gynaecologie tot Ouderengeneeskunde; ons topklinische ziekenhuis staat garant voor veel, diverse en soms zeer bijzondere ziektebeelden! Hier kun je ontzettend veel van leren. Natuurlijk begeleiden we je daar goed bij, maar jij als medewerker draagt ook een grote verantwoordelijkheid voor je eigen groei.

Werk in balans

Wij vinden het belangrijk dat je werk en je privéleven goed op elkaar zijn afgestemd. Roosters maken we samen waarbij jij je gewenste werktijden kunt aangeven. Collega’s hebben daarnaast veel voor elkaar over, wat de werksfeer bevordert en kan uitmonden in hechte vriendschappen buiten het werk.

Werken als specialistisch verpleegkundige bij HMC?

 

Naar specialistisch verpleegkundige vacatures

HMC - The Real World

Onze Fenje is dialyseverpleegkundige. In haar video maakt zij graag zichtbaar hoe het is om bij HMC als specialistisch verpleegkundige te werken en waarom zij graag bij HMC werkt. Bekijk hieronder haar video en lees meer en bekijk meer video's op deze speciale pagina meer over HMC The Real World.

Vacatures voor specialistisch verpleegkundigen

Wil jij werken als specialistisch verpleegkundige binnen HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature voor specialistisch verpleegkundigen beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan