HMC

Stage lopen bij HMC

Stage lopen bij HMC

Als stagiair bij HMC ben je verzekerd van een serieuze stage. Je wordt gezien als volwaardig teamlid en krijgt veel verantwoordelijkheid. Binnen HMC zijn er korte lijnen naar je begeleiders en wordt er écht naar jouw inbreng geluisterd.

Investeren in talent

HMC is een kweekvijver waar artsen, verpleegkundigen, medisch specialisten en andere (zorg) professionals worden opgeleid. Bij HMC bieden we een perfecte combinatie tussen werken en leren. De kennis die je hebt opgedaan, kun je direct toepassen in een zeer interessante werkomgeving. Met de begeleiding die we jou bij HMC bieden, ben je verzekerd van een stage bij een erkend leerbedrijf waar jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau gebracht worden.

Landsteiner instituut

Voor onze stagetrajecten speelt ons Landsteiner Instituut een zeer belangrijke rol. Zij richten zich op het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en op wetenschappelijk onderzoek. Zij onderhoudem goede contacten met veel onderwijsinstellingen die ons verder kunnen brengen in het medisch vakgebied. Meer informatie over het Landsteiner Instituut vind je hier.

Stage lopen bij HMC?

 

Bekijk deze vacatures

De menselijke kant en de strategische kant: beiden spreken mij aan en vind ik terug in het vak waar ik voor gekozen heb. Natuurlijk maak ik wel eens een fout, maar ik kom er altijd sterker uit. Ik ben hier echt als mens gegroeid.

Robin Severijns, 22 jaar, Stagiair HRM

Lees het verhaal van Robin

HMC - The Real World

Op 18 juni 2019 is onze nieuwe wervingscampagne van start gegaan. Onze medewerkers hebben zelf bepaald hoe de campagne eruit moest komen te zien en werkten mee aan de uitvoering. Hun keuze? Geen gelikte of gescripte filmpjes, maar videoportretten van echte zorgmedewerkers. In HMC The Real World delen onze medewerkers hun ervaringen en meningen – zónder filter. Want wat is er belangrijker voor nieuwe collega’s dan om te zien hoe het er echt aan toegaat op de werkvloer?  Bekijk hieronder de eerste video en lees meer en bekijk meer video's op deze speciale pagina meer over HMC The Real World.

Stagevacatures bij HMC

Heb je interesse in een stage bij HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende stage voor jou tussen, meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je dan zodra er een passende stage beschikbaar komt.

Ben jij op zoek naar een verpleegkundige stage? Dan kun je het beste eerst contact opnemen met je docent. Dit proces start namelijk vanuit jouw opleiding.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan