HMC

Verpleegkundige bij HMC

Verpleegkundige bij HMC

Met drie ziekenhuislocaties en vrijwel alle medische specialismen aanwezig heb je als verpleegkundige bij HMC ontzettend veel mogelijkheden. Bovendien werk je in een team dat gekenmerkt wordt door een goede werksfeer en een grote mate van collegialiteit.

Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige vervul je binnen ons ziekenhuis een belangrijke spilfunctie in de dagelijkse zorg rondom de patiënt. Voor onze patiënten maak jij het verschil in hoe zij het verblijf op onze afdeling uiteindelijk ervaren. Je beweegt je binnen de uiteenlopende specialismen en de multiculturele patiëntenpopulatie. Je schakelt in werktempo, verschillende handelingen en in prioriteiten. 

HMC is een opleidingsziekenhuis waar je écht de kans krijgt om intern door te groeien. Zo kun je bijvoorbeeld als verpleegkundige op een chirurgische afdeling vaak een mooie opstap maken naar de Spoedeisende Hulp (SEH) of de Intensive Care (IC). Maar ook met andere ambities zit je bij ons goed. Denk onder andere aan: dialyseverpleegkundige, oncologieverpleegkundige, urologieverpleegkundige, obstetrieverpleegkundige, stroke care verpleegkundige, kinderverpleegkundige. Als medewerker van HMC krijg je bovendien voorrang bij een interne sollicitatie.

Ontdek hier meer over onze specialisatiemogelijkheden

Werken als verzorgende

Met een mbo 3-diploma kun je bij ons als Verzorgende Individuele Gezondheidzorg (VIG) aan de slag. Op een aantal van onze afdelingen is behoefte aan deze zorg. Denk aan het wassen, aankleden en de persoonlijke verzorging van onze patiënten. Dankzij jouw hulp, je geduld en je luisterend oor lever je een belangrijke toegevoegde waarde in de zorg voor patiënten en in het ondersteunen van je collega-verpleegkundigen. Natuurlijk heb je bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar verpleegkundige.

Werk in balans

Wij vinden het belangrijk dat je werk en je privéleven goed op elkaar zijn afgestemd. Roosters maken we samen waarbij jij je gewenste werktijden kunt aangeven. Collega’s hebben daarnaast veel voor elkaar over, wat de werksfeer bevordert en kan uitmonden in hechte vriendschappen buiten het werk.

Werken als verpleegkundige bij HMC?

 

Naar verpleegkundige vacatures

HMC - The Real World

Onze Lindsey is verpleegkundige. In haar video maakt zij graag zichtbaar hoe het is om bij HMC als verpleegkundige te werken en waarom zij graag bij HMC werkt. Bekijk hieronder haar video en lees meer en bekijk meer video's op deze speciale pagina meer over HMC The Real World.

Vacatures voor verpleegkundigen

Wil jij werken als verpleegkundige binnen HMC? Bekijk dan onderstaande vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze job-alert. Wij informeren je zodra er een passende vacature binnen de verpleging en verzorging beschikbaar komt.

Altijd op de hoogte blijven
van onze vacatures?

Ontvang updates per e-mail

Maak job-alert aan