HMC

Verpleegkundigen opgelet!

We hebben iets moois voor jou

Verpleegkundigen opgelet!

We hebben iets moois voor jou

Goed dat je er bent, we hebben wat voor je!

We willen jou graag laten weten wat er binnen HMC als verpleegkundige mogelijk is. Want dat is nogal wat! Of je nu gediplomeerd bent en jaren werkervaring hebt, of bijna gediplomeerd bent en jouw carrière gaat starten of ZZP'er bent en graag de overstap naar een vaste baan wil maken. Laat je informeren en inspireren op deze pagina speciaal voor jou!

Direct naar een passende vacature? Dat kan ook!

Verpleegkundige bij HMC

Natuurlijk zien we graag dat je op één van onze openstaande vacatures solliciteert. Maar om een goed beeld te vormen hoe het écht is om bij ons te werken willen we je graag onderstaande meeloopvideo laten zien. In deze video laten onze zorgprofessionals aan jou zien hoe het is om als verpleegkundige bij ons te werken. Veel kijkplezier!

Waarom bij HMC?

We hoeven jou niet te vertellen wat je waard bent op de arbeidsmarkt. Jij kent deze als geen ander. Daarom is het goed dat wij jou vertellen waarom het interessant is om bij ons te komen werken. Want hoe gaaf is het dat je vanuit jouw expertise in de meest dankbare werkomgeving van de arbeidsmarkt kan werken, namelijk in ons topklinisch ziekenhuis! 

HMC is een opleidingsziekenhuis waar je écht de kans krijgt om intern door te groeien. Zo kun je bijvoorbeeld als verpleegkundige op een chirurgische afdeling vaak een mooie opstap maken naar de Spoedeisende Hulp (SEH) of de Intensive Care (IC). Maar ook met andere ambities zit je bij ons goed. Met drie ziekenhuislocaties en vrijwel alle medische specialismen aanwezig heb je als verpleegkundige bij HMC ontzettend veel mogelijkheden. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij vinden het ook erg belangrijk dat je werk en je privéleven goed op elkaar zijn afgestemd en denken indien nodig hierover met jou mee.

Jouw toekomstige collega’s hebben veel voor elkaar over op de verpleegafdelingen, wat de werksfeer en de collegialiteit bevordert op de verpleegafdelingen. Door de uiteenlopende aandoeningen en de overwegend multiculturele patiëntenpopulatie heb je te maken met veel verschillende ziektebeelden, wat erg interessant kan zijn voor jou. Verpleegkundige zijn binnen HMC betekent dat er naar je geluisterd wordt en dat je komt te werken in ons ziekenhuis waar er weinig hiërarchie is tussen de artsen en de verpleegkundigen. Wij zijn een laagdrempelig ziekenhuis. 

HMC is Top Employer 2019 en 2020!

HMC mag zich, met trots, rekenen tot een van de Top Employers van Nederland (2019/2020), een primeur voor een ziekenhuis in de regio Zuid-Holland. Deze certificering, gebaseerd op een grondige audit, laat zien dat HMC zich met recht een opleidingsziekenhuis mag noemen. Een ziekenhuis dat veel interne doorstroommogelijkheden biedt en medewerkers in staat stelt om optimaal te functioneren. En dat personeel verdient uitstekende nieuwe collega’s.

We zijn trots dat we het eerste ziekenhuis in de Haagse regio zijn met deze certificering!

Meer over HMC

Wat bieden wij jou?

Wij hebben als top employer jou een hoop te bieden. Als je bij ons komt werken dan bieden wij jou het volgende:

Goede bereikbaarheid met OV

Met het openbaar vervoer naar je nieuwe baan? Alle locaties van HMC zijn goed te bereiken met bus- en tramhaltes voor de deur en een treinstation in de buurt. Plan hier alvast jouw route:

HMC Antoniushove
HMC Bronovo
HMC Westeinde

Dichtbij het strand

Als je bij HMC werkt dan werk je in de buurt van het strand. Hoe fijn is het dat je na of voor een drukke dag lekker even kunt uitwaaien op Scheveningen of Kijkduin? Of beter nog, nog even kunt genieten van de laatste of eerste uurtjes zon!

Snel in het centrum

De locaties van HMC bevinden zich (vrijwel) direct in het bruisende centrum van Den Haag en Leidschendam. De Grote Markt is vanaf locatie Westeinde 5 minuten lopen en voor locaties Antoniushove en Bronovo op fietsafstand. Altijd leuk om met collega's nog even te shoppen of borrelen na werktijd. Avondje stappen misschien?

Jong HMC

Deze club enthousiastelingen bedenkt creatieve initiatieven voor jonge professionals tussen de 20 en 40 jaar. Denk aan meeloopdagen, barbecues, borrels, uitjes, themamiddagen etc! Misschien wil je wel in de organisatie?

3 locaties, veel variatie

Onze 3 ziekenhuislocaties met elk hun eigen specialismen en speerpunten maakt het werken bij HMC zeer gevarieerd. Samen met onze multiculturele patiëntenpopulatie is geen werkdag hetzelfde en blijft jouw werk uitdagend.

Oog voor jouw ontwikkeling

Met 'Het Landsteiner Instituut', het leerhuis van HMC, bieden wij een breed aanbod aan opleidingen aan. En we bieden jou de ruimte om cursussen, seminars, symposia en webinars te volgen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen via GoodHabbitz!

Vacatures voor jou

Graag bieden wij jou onderstaande vacatures aan! Klik gerust op de vacature die het beste bij jou past.

Contact

Via vrijwel alle manieren kun je direct in contact komen met ons. Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van onze wervingsadviseurs neemt graag contact met jou op.

Bel mij terug

We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Om ervoor te zorgen dat je snel in contact komt met de juiste persoon, willen we graag onderstaande van je weten.