HMC

Werken bij HMC
Live Webinars 2021

Werken bij HMC
Live Webinars 2021

HMC Live Webinars 2021 - BEDANKT VOOR HET KIJKEN!

Normaal gesproken organiseren we jaarlijks de 'HMC Open deuren dagen'. Dit was altijd fysiek op onze 3 ziekenhuislocaties (HMC Antoniushove, Bronovo en Westeinde). Helaas is het vanwege de huidige coronamaatregelen nog niet mogelijk dit op dezelfde manier voor jullie te organiseren. Maar we hadden een geweldig alternatief: de HMC Live Webinars!

En wat was het een feest! We willen alle sprekers tijdens van onze webinars bedanken en natuurlijk alle kijkers en iedereen die vragen heeft ingestuurd. Hopelijk hebben onze zorgprofessionals deze allemaal kunnen beantwoorden in het webinar. Zo niet, laat het ons dan gerust weten via onderstaand contactformulier en dan zorgen we alsnog voor een antwoord op jouw vraag!

Webinars gemist?

Dat is jammer, we hadden jou er graag bij gehad! Maar niet getreurd, de HMC Live webinars zijn ons zo goed bevallen dat we wellicht in de toekomst nogmaals deze webinars organiseren. 

Blijf ons daarom ook volgen via onze social media kanalen. Ze staan hieronder nogmaals op een rijtje:

En als je vragen hebt over de webinars zelf of over het werken bij HMC dan horen we deze natuurlijk ook graag. Neem hier contact met ons op!

Wie spraken er?

We hadden een geweldig programma voor jullie opgesteld verwerkt in 4 unieke live webinars! Weten wie er aan het woord zijn gekomen? Bekijk onze zorgprofessionals hieronder! Heb je vragen aan (één van) hen? Stel je vraag of vragen dan hier.

Stel je vraag!

Heb jij nog een vraag aan één van onze zorgprofessionals naar aanleiding van de webinars of over het werken bij HMC? Stel je vraag of vragen dan via onderstaand formulier en we antwoorden jou zo spoedig mogelijk!